Yogacentrum Tilburg
Yoga, Pilates en Reformer lessen.

Welkom bij Yogacentrum Tilburg

Yogastudio in het Centrum van Tilburg.

Wat fijn dat je interesse hebt in ons yogacentrum. Onze lessen worden gegeven op twee locaties, waarvan wij de sfeer heel belangrijk vinden. In al onze ruimtes zijn de materialen aanwezig die jij nodig hebt tijdens de les. Je hoeft dus niets aan te schaffen om bij ons lessen te kunnen volgen.

Heb je wat meer tijd dan kun je voor en na de les onze YCT thee drinken in de thee tuin.

De lessen bij Yogacentrum Tilburg gebaseerd zijn op de klassieke Hatha yoga, al zijn we daardoor niet aan bepaalde regels gebonden. We kunnen in onze lessen gebruik maken van hulpmiddelen (tbv de houdingen), muziek, geuren en speciale verlichting om je te helpen om makkelijker te ontspannen. Dit wil niet zeggen dat we hier bij alle lessen gebruik van maken. Sommige lessen zijn juist heel prikkelarm om diezelfde ontspanning te bereiken. Wij proberen jou yoga te laten beoefenen op een manier die op dat moment bij je past. De sfeer bij ons is nuchter, ontspannen, aandachtig en is er ruimte voor creativiteit. Het gaat er niet om dat je de houding perfect uitvoert, maar dat je doet wat voor jou haalbaar is en vooral wat voor jou nodig is om bepaalde spanningen los te laten. Yoga gaat om ruimte maken, zowel in je lijf als in je hoofd. Je kunt bij ons naar lessen gaan waar serieus naar uitlijning wordt gekeken, naar lessen gaan waar je fysiek flink wordt uitgedaagd of juist naar lessen gaan waar wat losser wordt gekeken naar uitlijning, maar waar juist extra veel aandacht is voor ontspanning. Yoga hoeft niet altijd serieus te zijn, vooral leuk en plezierig. We zijn bij ons niet opzoek naar de verlichting tijdens onze lessen, maar we zullen proberen om jou meer met jezelf en je lichaam in contact te laten komen. Zodat je de les blijer en vrijer verlaat dan je erin kwam.

Elke docent bij Yogacentrum Tilburg heeft zijn of haar eigen kwaliteiten waardoor er altijd een les te vinden is die op die dag bij je past!

Hopelijk tot snel in een van onze lessen!

Namasté,
Jasper en Marloes