Yogacentrum Tilburg
Yoga, Pilates en Reformer lessen.


Yogacentrum Tilburg is aangesloten bij NL actief. Hieronder vind je de algemene voorwaarden.

Algemene-voorwaarden-01012018Download

Deze algemene voorwaarden hebben betrekking op onze: yogalessen (fysiek of digitaal), workshops, cursussen en eenmalige activiteiten gerelateerd aan yoga.

Hieronder wat praktische aanvullingen op de algemene voorwaarden.
Hoe werkt opzeggen:
Loopt je abonnement van de 1e tot de 1e van de maand (dit zie je in je account) Zeg je op voor het 1e van de maand, dan is de einddatum de laatste dag van die maand. Voorbeeld: het is 15 april, je stuurt ons een mail dat je wil stoppen. De nieuwe einddatum is dan 31 mei.
Loopt je abonnement van bijvoorbeeld de 23e tot 23e van de maand.
Zeg je op op 15 april, dus voor 23 april dan is de einddatum 23 mei.

Restitutie Je kunt in geen geval aanspraak maken op restitutie van het abonnementsgeld of de kosten van de losse les, workshop op strippenkaart. In geval van een langdurige ziekte, blessure of letsel kan het abonnement opgeschort worden(dit geldt niet bij bijv. studie, stage, werk, vakantie). Opschorten van het lidmaatschap kan nooit met terugwerkende kracht. De betalingsverplichting wordt opgeschort voor de daadwerkelijke duur van de opschorting. De einddatum van de lidmaatschapsovereenkomst wordt verlengd met de duur van de daadwerkelijke opschorting. Annuleren en restitutie workshops:

  • Annuleer je meer dan een maand voor aanvang dan krijg je van ons 100% retour.

  • Annuleer je 2 weken voor aanvang dan krijg je 70% retour.

  • Annuleer je 1 week voor aanvang dan krijg je 50% retour.

  • Latere annulering: geen restitutie.

Annuleren privéles:
Bij tijdig annuleren kun je geen aanspraak maken op restitutie, wel kun je je tegoed op een ander moment gebruiken.  We gebruiken de volgende annuleringsvoorwaarden.

  • Annuleer je 24 uur voor de privé les dan betaal je niet voor de les, je tegoed blijft op je account staan. 

  • Latere annulering: geen In geval van een langdurige ziekte, blessure of letsel verlengen we de geldigheid van je strippenkaart. Opschorten van de geldigheid van je strippenkaart  kan nooit met terugwerkende kracht. De einddatum van de strippenkaart wordt verlengd met de duur van de daadwerkelijke opschorting.

Pauzeren:
Ga je langer dan 3 weken op vakantie of weg van werk, dan kun je 1 keer per jaar je abonnement pauzeren voor de periode dat je weg bent.