Yogacentrum Tilburg
Yoga, Pilates en Reformer lessen.

Ouder en kind yoga workshop

Shape

Ouder-kind yoga workshop

De Ouder-Kind Yoga Workshop is een leuk yoga avontuur voor jong en oud, vol aandacht voor elkaar. Alle duo’s, bestaande uit 1 volwassene + 1 kind (leeftijd 4-12 jaar) zijn welkom.

Dus ook opa’s en kleinkinderen of tantes en neefjes kunnen meedoen.

Op een speelse, grappige en/of magische manier worden jullie als duo uitgedaagd om samen te werken en samen te ontdekken. Zo leer je met én van elkaar. Ook (of misschienwel juist?!) de volwassenen van de kinderen! De nadruk ligt op plezier, bewegen, aandacht voor elkaar en verbinding.

Het mooie is dat je geen yoga ervaring nodig hebt. Er komen wel ‘echte’ yoga onderdelenaan bod. Deze zijn aangepast aan de belevingswereld van kinderen. Zo werken we met(lichaams)houdingen, de adem en meditatie. Ook oefenen we met mindfulness (zintuigen),massage en een vleugje acrobatiek. Na inspanning komt ontspanning en dus sluiten we altijd af met een heerlijk yoga slaapje (savasana).

Elke maand is er een ander thema. Dat kan vanalles zijn; een seizoen, een dier, een feestdag. Je kunt het zo gek niet bedenken! Dankzij de symboliek van de thema’s werken we (indirect) met deugden. Zo staat de herfst bijvoorbeeld symbool voor loslaten en eentijger voor kracht, moed en bescherming.

Ouder-Kind Yoga draagt niet alleen bij aan de ontwikkeling van deugden, het stimuleert ook fysieke kracht, (lichaams)bewustzijn en zelfvertrouwen. Het bevordert de samenwerking, communicatie en het vertrouwen tussen u en uw kind.

Maar eigenlijk is Ouder-Kind Yoga vooral heel veel plezier maken en samen genieten!

Dus doe lekker mee. Jullie zijn hartstikke welkom!

Data: Zie rooster

Dag: Zondag

Tijd: 13:00 – 14:15

Frequentie: 1x per maand

Prijs: €25per duo/les

Leeftijd kinderen: 4-12 jaar

Aanmelden: via het rooster op de website, Bsport of mail marieke@yogacentrumtilburg.nl

Deze workshop kan ook op locatie gegeven worden. Leuk voor een feestje of evenement!

Voor vragen, neem contact op met marieke@yogacentrumtilburg.nl

 

Marieke de docent