Yogacentrum Tilburg
Yoga, Pilates en Reformer lessen.

JUno HEALTH & WELLNESS CENTRUM VOOR VROUWEN

Shape

Bij het Yogacentrum Tilburg geloven wij dat ware gezondheid en welzijn voortkomen uit een holistische benadering. Daarom zijn we verheugd om onze nauwe samenwerking met JUNO Health & Wellness te introduceren. JUNO is een specialistisch integratief gezondheidscentrum voor vrouwen. Ze bieden een uniek aanbod van diensten aan waaronder acupunctuur, fysiotherapie, manuele therapie, osteopathie en yoga & pilates revalidatiediensten.

Of je nu worstelt met pijnklachten, mobiliteitsproblemen of stress, JUNO biedt aanvullende behandelingen aan die de voordelen van jouw huidige yoga en pilates routine versterken en ondersteunen. Acupunctuur helpt bij het herstellen van je energiebalans, fysiotherapie en manuele therapie verbeteren jouw lichaamsbeweging en osteopathie richt zich op het bevorderen van natuurlijke genezing. 

Ontmoet de therapeuten

Nikki Rowe

*Fysiotherapeut/ Manuele therapeut

*Acupuncturist (Westers medisch en Traditionele Chinese Geneeskunde)

*Clinical pilates & yoga docent

Nikki is door de APPI opgeleid als klinische pilates-docent en gebruikt haar kennis van pilates en yoga om haar cliënten met verschillende klachten te revalideren terug naar fitheid. Als docent binnen het Yogacentrum, weet Nikki jou ook goed te adviseren over welke yoga en pilates lessen het meest geschikt zijn als aanvulling op jouw revalidatieproces. 

Specialisaties: lichamelijke pijnklachten, zwangerschap en postpartum problemen, menstruatieklachten, overgangsklachten, fertiliteitsproblemen.

Joann Jacobs

*Osteopaat

Specialisaties: gynaecologie, baby’s, kinderen, zwangerschap en voeding (orthomoleculair)

Locatie

De praktijkruimte van JUNO bevindt zich naast het hoofdgebouw van het Yogacentrum en is een sfeervolle, en rustgevende ruimte waarin je tijdens je behandelingen volledig kunt ontspannen.

Wij zijn enthousiast over deze samenwerking en we kijken ernaar uit om je te ondersteunen bij het bereiken van jouw gezondheids- en welzijnsdoelstellingen. Bezoek JUNO voor een persoonlijk consult, waarbij de therapeuten graag jouw behoeften bespreken en een op maat gemaakt plan opstellen dat zowel yoga, pilates als holistische zorg omvat.

Vind hier meer informatie over de verschillende diensten van JUNO:

Fysiotherapie Tilburg 

Manuele therapie Tilburg 

Acupunctuur Tilburg

Osteopathie Tilburg