Abonnementen en prijzen

Welk abonnement past bij mij?

Bij YCT is er voor iedere yogi een passend abonnement.

Je bent altijd welkom voor advies, voor of na een les kun je bij ons aan de balie terecht. Het aanschaffen van een abonnement doe je eenvoudig via onderstaande links. De abonnementen verlengen automatisch elke maand totdat het door jou wordt gestopt. Al onze abonnementen zijn per maand opzegbaar. Stoppen, ook tijdelijk, kun je doen via het systeem of door middel van het versturen van een mail naar info@yogacentrumtilburg.nl, hierbij hanteren we wel de opzegtermijn. 

Door op een van de opties hieronder te kiezen schrijf je je ook automatisch in bij ons! Na je inschrijving kun je het beste  onze app downloaden, deze vind je door te zoeken op Yogacentrum Tilburg. Inloggen doe je dan met de gegevens die je op de site hebt aangemaakt.  

Met je abonnement kun je alle yoga-, pilates mat- en meditatielessen boeken. De enige uitzondering zijn de zwangerschapsyoga lessen én de reformer lessen, hier koop je een losse strippenkaart voor. 

Lees onze algemene voorwaarden hier!

Aanbiedingen kunnen niet gestapeld worden: heb je bv een gratis maand ontvangen vanuit verschillende acties, dan kun je van maximaal 1 maar gebruik maken.

 

Yoga Introductie aanbiedingen

Proefles

Je eerste les bij Yogacentrum Tilburg volg je voor 7,50 euro.

Introdeal 10 dagen voor 15 euro

Je kunt nu kennis maken met onze yoga en pilates lessen en livestream lessen. Probeer het 10 dagen en volg zoveel lessen als je wil.

Losse les

Heb je al een gratis proefles gehad en gebruik gemaakt van de 3 weken aanbieding maar nog niet toe aan een strippenkaart of abonnement dan maak je gebruik van deze losse les. Kosten: 15,00 euro.

Proefles zwangerschapsyoga

12,50 euro. Je zit daarna nergens aan vast.

Losse les Restorative yoga

Wil je graag los restorative yoga lessen volgen dan kun je bij ons ook een losse les kopen. Kosten €20,00 De lessen zijn populair, dus soms duurt het een aantal weken voordat er plek is in het rooster.

Losse les Soundbath Waanzennig

Met deze les kun je een van de de maandelijkse Soundbaths van Waanzennig boeken. Kosten €20,00

Yoga Abonnementen

Alle abonnement zijn per maand opzegbaar. Het abonnement betaal je door middel van automatische incasso.  Met deze abonnementen kun je alle yoga lessen, meditatielessen én pilates mat lessen (met uitzondering van de reformer lessen) boeken. 

In verband met covid-19 bieden we nu naast de reguliere lessen ook livestream lessen aan. 

Yoga onbeperkt.

Zoveel lessen volgen als dat jij wil op alle momenten dat jij wil. In het echt én online:
Dus je kunt zoveel lessen boeken als je wil én onbeperkt gebruik maken van ons online platform.
79 euro per maand, dit abonnement wordt automatische verlengd tot je opzegt (1 maand opzegtermijn)
De eerste maand betaal je met Ideal, daarna betaal je met automatische incasso. De Ideal betaling is de toestemming voor de incasso.

Yoga 1 keer per week.

5 lessen volgen per maand, in te plannen wanneer het jou schikt. 49 euro per maand, dit abonnement wordt automatisch verlengt tot je opzegt (1 maand opzegtermijn).De eerste betaal je met Ideal, daarna betaal je met automatische incasso. De ideal betaling is de toestemming voor de incasso.

Yoga 2 keer per week.

10 lessen volgen per maand, in te plannen wanneer het jou schikt. 72 euro per maand, dit abonnement wordt automatisch verlengt tot je opzegt (1 maand opzegtermijn). De eerste betaal je met Ideal, daarna betaal je met automatische incasso. De ideal betaling is de toestemming voor de incasso.

Studenten abonnement

Alleen voor studenten (met DUO studie financiering): Alle lessen volgen die jij wil van dinsdag tot en met donderdag.
42 euro per maand, dit abonnement wordt automatisch verlengt tot je opzegt (1 maand opzegtermijn).De eerste betaal je met Ideal, daarna betaal je met automatische incasso. De ideal betaling is de toestemming voor de incasso.

Familie abonnement.

Met 2 personen genieten van het volgen van onbeperkte lessen.
99 euro per maand, dit abonnement wordt automatisch verlengt tot je opzegt (1 maand opzegtermijn). De eerste maand betaal je per Ideal, dat is direct de toestemming voor de automatische incasso. Mail ook even de naam door van je familielid, zodat hij/zij ook lessen kan boeken.

Reformer Abonnementen

Dit zijn abonnement voor 3 maanden. Daarna kun je ze maandelijks opzetten.  Het abonnement betaal je door middel van automatische incasso.  

Reformer 5 keer per maand


90 euro per maand, dit abonnement wordt na drie maanden automatische verlengd tot je opzegt (1 maand opzegtermijn)
De eerste maand betaal je met Ideal, daarna betaal je met automatische incasso. De Ideal betaling is de toestemming voor de incasso.

Reformer 10 keer per maand


150 euro per maand, dit abonnement wordt na drie maanden automatische verlengd tot je opzegt (1 maand opzegtermijn)
De eerste maand betaal je met Ideal, daarna betaal je met automatische incasso. De Ideal betaling is de toestemming voor de incasso.

Yoga Strippenkaarten

Alles strippenkaarten zijn 6 maanden geldig, met uitzondering van de zwangerschapsyoga strippenkaart (12 maanden geldig).

Yoga tien ritten kaarten

10 lessen kaart, 6 maanden geldig.
135 euro

10 lessen zwangeren

10 lessen, 12 maanden geldig. Krijg je de kaart niet voor de bevalling op, dan kun je de lessen daarna voor de gewone lessen in zetten. 145 euro.

Partner les zwangeren

Partner les voor jou en je partner; de ideale voorbereiding op de bevalling!
30 euro.

Reformer Strippenkaarten

Heb je al een yoga abonnement bij ons? dan krijg je 10% korting. Heb je een onbeperkt abonnement? dan krijg je zelfs 20% korting. Kies hieronder de optie die voor jou van toepassing is. 

Strippenkaarten NAH

Elke donderdag is er een les speciaal voor mensen met NAH. Deze lessen worden tegen gereduceerd tarief aangeboden. 

NAH Strippenkaart

10 lessen, 12 maanden geldig. 50 euro.

Abonnementen bij de opleiding

Volg je de opleiding bij Yogacollege Tilburg of heb je de opleiding daar gevolgd? dan kun je gebruik maken van onderstaande abonnementen. 

Yoga Onbeperkt opleiding

Met dit abonnement kun je onbeperkt lessen volgen naast de opleiding voor maar 25 euro per maand. De eerste maand betaal je met Ideal, dat is direct de toekomst voor automatische incasso.

Alumni abonnement

Afgestudeerde van de Yogacollege Tilburg opleiding kun na de opleiding gebruik maken van dit abonnement. Onbeperkt lessen volgen voor 43 euro per maand. De eerste maand betaal je met Ideal, dat is direct de toestemming voor de automatische incasso.