Abonnementen en prijzen

Welk abonnement past bij mij?

Bij YCT is er voor iedere yogi een passend abonnement.

Je bent altijd welkom voor advies, voor of na een les kun je bij ons aan de balie terecht. Het aanschaffen van een abonnement doe je eenvoudig via onderstaande links. De abonnementen verlengen automatisch elke maand totdat het door jou wordt gestopt. Al onze abonnementen zijn per maand opzegbaar. Stoppen, ook tijdelijk, kun je doen via het systeem of door middel van het versturen van een mail naar info@yogacentrumtilburg.nl, hierbij hanteren we wel de opzegtermijn. 

Coronaregels:
Je kunt je abonnement ivm de corona crisis pauzeren. Mail ons met het verzoek om het abonnement te pauzeren, met de nieuwe gewenste startdatum. Mocht deze datum uiteindelijk niet lukken omdat we nog steeds gesloten zijn, dan verzetten wij de datum tot wanneer de deuren open gaan. We roepen onze klanten op om lid te blijven zodat YCT kan blijven bestaan én we met elkaar onze ZZP-docenten kunnen ondersteunen. Daarom hebben we een online lesomgeving gebouwd met onze docenten.  Ben je zelf financieel geraakt door de corona crisis? dan kunnen we je abonnement ook tijdelijk omzetten naar een online abonnement, zodat je maandlasten omlaag gaan. Hier kun je ons ook over mailen. 

Door op een van de opties hieronder te kiezen schrijf je je ook automatisch in bij ons! Na je inschrijving kun je het beste  onze app downloaden, deze vind je door te zoeken op YogaCentrum Tilburg.  Inloggen doe je dan met de gegevens die je op de site hebt aangemaakt.  

Lees onze algemene voorwaarden hier!

Aanbiedingen kunnen niet gestapeld worden: heb je bv een gratis maand ontvangen vanuit verschillende acties, dan kun je van maximaal 1 maand gebruik maken.

 

Introductie aanbiedingen

Online Lessen volgen.

Ivm het corona virus bieden we nu onze lessen online aan! het is eenmalige aanbieding. 6 weken online lessen volgen voor 35 euro!
Na aanschaf ontvang je van ons de toegangscode. Wanneer we weer open zijn kun je twee weken onbeperkt lessen volgen bij een van onze studio's.

Dit is eenmalig, dus geen automatische verlenging!

Introductie
deal

De eerste drie weken bij Yogacentrum Tilburg kun je onbeperkt lessen volgen voor maar 30 euro. Je zit daarna nergens aan vast.

Proefles

Je eerste les bij Yogacentrum Tilburg volg je voor 7,50 euro.

Losse les

Heb je al een gratis proefles gehad en gebruik gemaakt van de 30 dagen aanbieding maar nog niet toe aan een strippenkaart of abonnement dan maak je gebruik van deze losse les. Kosten: 15,00 euro.

Losse les meditatie

Heb je al een gratis proefles gehad en gebruik gemaakt van de 30 dagen aanbieding maar nog niet toe aan een strippenkaart of abonnement dan maak je gebruik van deze losse les.
Kosten 6,50 euro

Proefles zwangerschapsyoga

10 euro. Je zit daarna nergens aan vast.

Losse les Restorative yoga

Wil je graag los restorative yoga lessen volgen dan kun je bij ons ook een losse les kopen. Kosten €20,00 De lessen zijn populair, dus soms duurt het een aantal weken voordat er plek is in het rooster.

Workshop Cris Fox

Op 27 juni 2020 komt Cris Fox twee top workshops geven!
Je kunt er 1 volgen voor 60 euro of twee voor 108 euro.
Betaal eerst voor workshop aan en schrijf je vervolgens in voor de workshop.

Losse les Soundbath Waanzennig

Met deze les kun je een van de de maandelijkse Soundbaths van Waanzennig boeken. Kosten €20,00

Abonnementen

Alle abonnement zijn per maand opzegbaar. Het abonnement betaal je door middel van automatische incasso. 

Yoga onbeperkt

Zoveel lessen volgen als dat jij wil op alle momenten dat jij wil.
72 euro per maand, dit abonnement wordt automatische verlengd tot je opzegt (1 maand opzegtermijn)
De eerste maand betaal je met Ideal, daarna betaal je met automatische incasso. De Ideal betaling is de toestemming voor de incasso.

Yoga onbeperkt Reeshof

Zoveel lessen volgen als dat jij wil op alle momenten dat jij wil, maar dan alleen bij locatie Reeshof. 62 euro per maand, dit abonnement wordt automatisch verlengt tot je opzegt (1 maand opzegtermijn). De eerste maand betaal je met Ideal, daarna betaal je met automatische incasso. De ideal betaling is de toestemming voor de incasso.

Yoga onbeperkt Budget

Zoveel lessen volgen als dat jij wil van dinsdag tot en met donderdag. 53 euro per maand, dit abonnement wordt automatisch verlengt tot je opzegt (1 maand opzegtermijn). De eerste maand betaal je met Ideal, daarna betaal je met automatische incasso. De ideal betaling is de toestemming voor de incasso

Onbeperkt meditatie

Onbeperkt meditatielessen volgen voor maar 25 euro per maand,, dit abonnement wordt automatisch verlengt tot je opzegt (1 maand opzegtermijn). De eerste maand betaal je met Ideal, daarna betaal je met automatische incasso. De Ideal betaling is de toestemming voor de incasso.

Yoga 1 keer per week.

5 lessen volgen per maand, in te plannen wanneer het jou schikt. 43 euro per maand, dit abonnement wordt automatisch verlengt tot je opzegt (1 maand opzegtermijn).De eerste betaal je met Ideal, daarna betaal je met automatische incasso. De ideal betaling is de toestemming voor de incasso.

Yoga 2 keer per week.

10 lessen volgen per maand, in te plannen wanneer het jou schikt. 63 euro per maand, dit abonnement wordt automatisch verlengt tot je opzegt (1 maand opzegtermijn). De eerste betaal je met Ideal, daarna betaal je met automatische incasso. De ideal betaling is de toestemming voor de incasso.

Studenten abonnement

Alleen voor studenten: Alles lessen volgen die jij wil van dinsdag tot en met donderdag.
42 euro per maand, dit abonnement wordt automatisch verlengt tot je opzegt (1 maand opzegtermijn).De eerste betaal je met Ideal, daarna betaal je met automatische incasso. De ideal betaling is de toestemming voor de incasso.

Familie abonnement.

Met 2 personen genieten van het volgen van onbeperkte lessen.
92 euro per maand, dit abonnement wordt automatisch verlengt tot je opzegt (1 maand opzegtermijn). De eerste maand betaal je per Ideal, dat is direct de toestemming voor de automatische incasso. Mail ook even de naam door van je familielid, zodat hij/zij ook lessen kan boeken.

Familie abonnement Reeshof only

Met 2 personen geniet van het volgen van onbeperkte lessen bij locatie Reeshof. 82 euro per maand,, dit abonnement wordt automatisch verlengt tot je opzegt (1 maand opzegtermijn). De eerste maand betaal je per Ideal, dat is direct de toestemming voor de automatische incasso. Mail ook even de naam door van je familielid, zodat hij/zij ook lessen kan boeken.

Strippenkaarten

Alles strippenkaarten zijn 6 maanden geldig, met uitzondering van de zwangerschapsyoga strippenkaart (12 maanden geldig).

Yoga tien ritten kaarten

10 lessen kaart, 6 maanden geldig.
129 euro

Meditatie 10 ritten kaart

10 lessen kaart, 6 maanden geldig.
50 euro

10 lessen zwangeren

10 lessen, 12 maanden geldig. Krijg je de kaart niet voor de bevalling op, dan kun je de lessen daarna voor de gewone lessen in zetten. 135 euro.

Partner les zwangeren

Partner les voor jou en je partner; de ideale voorbereiding op de bevalling!
30 euro.

Strippenkaarten NAH

Elke donderdag is er een les speciaal voor mensen met NAH. Deze lessen worden tegen gereduceerd tarief aangeboden. 

NAH Strippenkaart

10 lessen, 12 maanden geldig. 50 euro.

Abonnementen bij de opleiding

Volg je de opleiding bij Yogacollege Tilburg of heb je de opleiding daar gevolgd? dan kun je gebruik maken van onderstaande abonnementen. 

Yoga Onbeperkt opleiding

Met dit abonnement kun je onbeperkt lessen volgen naast de opleiding voor maar 25 euro per maand. De eerste maand betaal je met Ideal, dat is direct de toekomst voor automatische incasso.

Alumni abonnement

Afgestudeerde van de Yogacollege Tilburg opleiding kun na de opleiding gebruik maken van dit abonnement. Onbeperkt lessen volgen voor 43 euro per maand. De eerste maand betaal je met Ideal, dat is direct de toestemming voor de automatische incasso.

WhatsApp ons! whatsapp