Privé les Yoga en Pilates in Tilburg – Voor fysieke en mentale klachten

Het verband tussen onze geest en lichaam zit diep. Onze geestesgesteldheid is onlosmakelijk verbonden met dat van ons lichaam. Verstoring van de structuur of de functie van ons lichaam zal je ervaren als ongemak in je geest. Daarom is het belangrijk dat we balans creëren tussen lichaam en geest. Tijdens een 1 op 1 sessie kun meer balans brengen in lichaam en geest. Met andere woorden, een yoga privé sessie helpt je om maatregelen te nemen om verstoringen op te heffen zodat je lichaam en je geest weer in een evenwichtige staat komt.

Tijdens een Privé les gaan we proberen je lijf meer in balans te krijgen.

Je kunt bij ons meerdere typen privé lessen volgen:
* Privéles Release, connect en Align yoga.
* Pilates – reformer bank.

Hatha Alignment Therapie (Critical Alignment Therapie)

14940157_1226508020753916_8934906978292410681_o

 

VOOR WIE?
Puur lichamelijke klachten die uitgaan van de wervelkolom: rugpijn, nekpijn, whiplash, RSI (CANS), pijn aan de schouders, hernia, ischias, bekkenklachten maar ook aan de wervelkolom gerelateerde klachten in de armen en benen (uitstraling, pijn, krachtsverlies).
Stress gerelateerde klachten zoals ademhalingsstoornissen, hyperventilatie, vermoeidheid, burn-out.
De therapie kan ook preventief en voor houdingscorrectie gebruikt worden.

De therapeutische toepassingen van Critical Alignment zijn ontwikkeld door Gert van Leeuwen en staan uitgebreid beschreven in de boeken Stop RSI (Aramith 2001) en Yoga, Critical Alignment (Altamira-Becht 2009). Jasper van der Heijden werkt op basis van deze methode.

Je begint deze yogavorm door eerst een 1 op 1 intake afspraak te maken, waarna je een aantal vervolgafspraken maakt.
De privé les kost 50 euro. Je kunt dit als opstap gebruiken naar de gewone lessen.

Voor een afspraak kun je mailen naar info@yogacentrumtilburg.nl

Lees hier meer of critical alignment therapie

Pilates 

 

Mieke gebruikt in de privé les vooral de reformer bank. Met deze bank kun je fantastisch werken aan het opbouwen van kracht in je romp en ledenmaten.

Tijdens privé-lessen krijg je voortdurend verbale en hands-on feedback en werkt Mieke met een op maat gesneden bewegingsrepertoire. Iedere sessie zal ze oefeningen en accenten uitkiezen die speciaal op jouw behoeften aansluiten, zodat je je doelen kunt halen. Privé-lessen zijn aanbevolen voor iedereen die, voor hem of haar persoonlijk, het beste uit de Pilates methode wil halen. Ook zijn privé-lessen zeer geschikt voor mensen met een druk leven, professionals die werken met hun lichaam (dansers, acteurs, musici, athleten, modellen), mensen met chronische (spier)pijn of spanning, en mensen die herstellen van een blessure.

De Privé les kost 60 euro. Je kunt dit als opstap gebruiken naar de gewone Pilates of yoga lessen.

Voor een afspraak kun je mailen naar info@yogacentrumtilburg.nl