Yogacentrum Tilburg
Yoga, Pilates en Reformer lessen.

Privé les yoga in Pilates in Tilburg

Privé les Yoga en Pilates in Tilburg – Voor fysieke en mentale klachten

Het verband tussen onze geest en lichaam zit diep. Onze geestesgesteldheid is onlosmakelijk verbonden met dat van ons lichaam. Verstoring van de structuur of de functie van ons lichaam zal je ervaren als ongemak in je geest. Daarom is het belangrijk dat we balans creëren tussen lichaam en geest. Tijdens een 1 op 1 sessie kun meer balans brengen in lichaam en geest. Met andere woorden, een privé sessie helpt je om maatregelen te nemen om verstoringen op te heffen zodat je lichaam en je geest weer in een evenwichtige staat komt.

Tijdens een Privé les gaan we proberen je lijf meer in balans te krijgen.

Je kunt bij ons de volgende privé lessen volgen:

* Privéles Pilates op de reformer en/of Caddelic met Mieke

* Privéles combinatie yoga/reformer met Jasper of Marloes

Pilates privé les op de Reformer en/of de Caddelic

In een privéles krijg je constant mondelinge en fysieke feedback, zodat je jezelf steeds stap voor stap verder kan ontwikkelen.  Elke sessie zal Mieke oefeningen  selecteren om aan jouw specifieke behoeften te werken.
Privélessen worden aanbevolen voor iedereen die de ultieme persoonlijke pilateservaring wil.
Een privéles is perfect voor mensen van wie hun werk afhangt van hun lichaam (dansers, acteurs, muzikanten, atleten, modellen), iedereen met chronische spierpijn of spanning, en mensen die revalideren van een blessure.

Tijdens deze Privéles maakt Mieke gebruik van de Reformer, Cadillac, Combo Chair, Springboard, Ladder Barrell en diverse andere accessoires.

Je kunt ook met twee personen trainen, op die manier kun je een privéles volgen voor een lagere prijs. Je profiteert dan zowel van de intensieve feedback van de privéles en je ervaart het voordeel van de groepsdynamiek. 

 

Pilates en yoga privéles met gebruik van de reformer. 

In deze privéles worden technieken uit de yoga gecombineerd met technieken uit de Pilates (reformer).

Je werkt in deze privéles aan onspanning, kracht en souplesse. Er wordt gewerkt met ademhalingstechnieken en verschillende yoga- en pilates technieken. Je bepaalt samen met Jasper of Marloes waar je aan wil werken. 

Tijdens deze Privéles wordt gebruik gemaakt van verschillende hulpmiddelen uit de Critical Alignment, yin yoga en Pilates (onder andere de reformer)

Je kunt ook met twee personen trainen, op die manier kun je een privéles volgen voor een lagere prijs. Je profiteert dan zowel van de intensieve feedback van de privéles en je ervaart het voordeel van de groepsdynamiek. 

 

Boek hier je privé les