Yogacentrum Tilburg
Yoga, Pilates en Reformer lessen.

Yogacentrum Tilburg, veilig Pilates beoefenen in een relaxte omgeving.

Welkom bij ons  yoga- en pilates centrum. We hebben een breed aanbod aan Pilates- en reformerlessen. Of je nu een beginner ben of een ervaren beoefenaar, onze enthousiaste en deskundige docenten zorgen ervoor dat jij kunt trainen op jouw manier.

Onze Pilates-lessen zijn ontworpen om je kracht, flexibiliteit en balans te verbeteren, terwijl je je bewust wordt van je lichaamshouding en ademhaling. 

Met Pilates kun je werken aan het versterken van je kernspieren en het bevorderen van een gezonde en actieve levensstijl. Als je op zoek bent naar een uitdagendere training bieden we ook reformerlessen aan. De reformer is een speciaal apparaat dat helpt bij het uitvoeren van gevarieerde oefeningen waardoor je nog dieper in je Pilates-beoefening kunt duiken. 

Ons centrum biedt een warme en gastvrije omgeving waar je je op je gemakt kunt voelen, ongeachte je niveau of achtergrond, je lijf of je leeftijd. 

Je eerste Pilates en of reformerles

We begrijpen dat je misschien nog niet bekend met Pilates, maak je geen zorgen. Onze instructeurs zijn goed getraind en ervaren in het begeleiden van beginners. Bij je eerste les zal de instructeur de basisprincipes van Pilates en/of het gebruik van de Reformer met je doornemen.

Pilates is een effectieve oefenmethode die gericht is op het versterken van je core-spieren, flexibiliteit verbeteren, en het bevorderen van een goede lichaamshouding. Als je voor een Pilates-les hebt gekozen, zal de instructeur je uitleggen hoe je de oefeningen op de mat correct uitvoert en je bewust maken van je ademhalingstechniek.

Als je hebt gekozen voor een Reformerles, zul je leren hoe je het Reformer-apparaat gebruikt. Het is een speciaal ontworpen apparaat met verstelbare weerstand, katrollen en veren om een gevarieerde en uitdagende training te bieden. De instructeur zal je laten zien hoe je op de Reformer kunt liggen, zitten of staan om verschillende oefeningen uit te voeren die je spieren zullen versterken en je flexibiliteit vergroten.

Pilates en de Reformerlessen zijn voor alle fitnessniveaus zijn, dus wees niet ontmoedigd als je nog niet zo lenig of sterk bent als je zou willen zijn. Onze lessen zijn ontworpen om je geleidelijk te laten groeien en je lichaam op een veilige en effectieve manier uit te dagen.

Zorg ervoor dat je comfortabele kleding draagt waarin je gemakkelijk kunt bewegen. We raden je ook aan om een flesje water mee te nemen om gehydrateerd te blijven tijdens de les.

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in onze studio en om samen met jou aan je gezondheids- en welzijnsdoelen te werken. Als je nog vragen hebt voorafgaand aan de les, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Tot snel!

Reformer groepslessen

In onze Pilates ruimte staan 8 reformers, wij hebben de klassieke reformers staan. Dit is inclusief de box en het jump board.
Er is op elk niveau een groepsles te volgen.

4-persoons groepslessen

Een aantal keren per week bieden we ook kleine groepslessen aan. In deze les zijn maximaal 4 deelnemers. Hierdoor krijg je extra aandacht voor de techniek. Je betaald voor deze les twee strippen.

Privé lessen

Je kunt bij ons ook terecht voor 1 op 1 lessen en duolessen. Tijdens deze lessen werk je heel doelgericht aan je lijf. Op basis van jouw wensen maakt Mieke voor jou een programma. Dit kan ook bij ons ook samen met je man, vrouw, vriend of vriendin. Een privé les kost 60 euro, een duo les 85 euro. Mail ons voor een afspraak.

Pilates matlessen

Naast de reformer lessen kun je ook voor verschillende Pilates mat lessen terecht. Tijdens deze lessen bouw je doelgericht aan kracht en souplesse.