Abonnementen en prijzen

Welk abonnement past bij mij?

Bij YCT is er voor iedere yogi een passend abonnement.

Je bent altijd welkom voor advies, voor of na een les kun je bij ons aan de balie terecht. Het aanschaffen van een abonnement doe je eenvoudig via onderstaande links.

De abonnementen verlengen automatisch elke maand totdat het door jou wordt gestopt. Al onze abonnementen zijn per maand opzegbaar. Stoppen, ook tijdelijk, kun je doen via het systeem of door middel van het versturen van een mail naar info@yogacentrumtilburg.nl

Onze abonnementen lopen van het 1e tot de maand tot het einde van de maand. Start je op een later moment in de maand, dan betaal je alleen het resterende deel van die maand.

Aanbiedingen kunnen niet gestapeld worden: heb je bv een gratis maand ontvangen vanuit verschillende acties, dan kun je van maximaal 1 maand gebruik maken.

Introductie aanbiedingen

Introductie
deal

De eerste maand bij Yogacentrum Tilburg kun je onbeperkt lessen volgen voor maar 30 euro. Je zit daarna nergens aan vast.

Proefles

Je eerste les bij Yogacentrum Tilburg volg je voor het symbolische bedrag van 2,50 euro.

Losse les

Heb je al een gratis proefles gehad en gebruik gemaakt van de 30 dagen aanbieding maar nog niet toe aan een strippenkaart of abonnement dan maak je gebruik van deze losse les. Kosten: 15,00 euro.

Losse les meditatie

Heb je al een gratis proefles gehad en gebruik gemaakt van de 30 dagen aanbieding maar nog niet toe aan een strippenkaart of abonnement dan maak je gebruik van deze losse les.
Kosten 6,50 euro

Abonnementen

Alle abonnement zijn per maand opzegbaar. Het abonnement betaal je door middel van automatische incasso. 

Yoga onbeperkt

Zoveel lessen volgen als dat jij wil op alle momenten dat jij wil.
72 euro per maand, dit abonnement wordt automatische verlengd tot je opzegt (1 maand opzegtermijn)
De eerste maand betaal je met Ideal, daarna betaal je met automatische incasso. De Ideal betaling is de toestemming voor de incasso.

Yoga onbeperkt Reeshof

Zoveel lessen volgen als dat jij wil op alle momenten dat jij wil, maar dan alleen bij locatie Reeshof. 62 euro per maand, dit abonnement wordt automatisch verlengt tot je je opzegt (1 maand opzegtermijn). De eerste maand betaal je met Ideal, daarna betaal je met automatische incasso. De ideal betaling is de toestemming voor de incasso.

Onbeperkt meditatie

Onbeperkt meditatielessen volgen voor maar 25 euro per maand,, dit abonnement wordt automatisch verlengt tot je je opzegt (1 maand opzegtermijn). De eerste maand betaal je met Ideal, daarna betaal je met automatische incasso. De Ideal betaling is de toestemming voor de incasso.

Yoga 1 keer per week.

5 lessen volgen per maand, in te plannen wanneer het jou schikt. 43 euro per maand, dit abonnement wordt automatisch verlengt tot je je opzegt (1 maand opzegtermijn).De eerste betaal je met Ideal, daarna betaal je met automatische incasso. De ideal betaling is de toestemming voor de incasso.

Yoga 2 keer per week.

10 lessen volgen per maand, in te plannen wanneer het jou schikt. 63 euro per maand, dit abonnement wordt automatisch verlengt tot je je opzegt (1 maand opzegtermijn). De eerste betaal je met Ideal, daarna betaal je met automatische incasso. De ideal betaling is de toestemming voor de incasso. ​

Studenten abonnement

Alleen voor studenten: Alles lessen volgen die jij wil van dinsdag tot en met donderdag.
42 euro per maand, dit abonnement wordt automatisch verlengt tot je je opzegt (1 maand opzegtermijn).De eerste betaal je met Ideal, daarna betaal je met automatische incasso. De ideal betaling is de toestemming voor de incasso. ​

Familie abonnement.

Met 2 personen genieten van het volgen van onbeperkte lessen.
92 euro per maand, dit abonnement wordt automatisch verlengt tot je je opzegt (1 maand opzegtermijn). De eerste maand betaal je per Ideal, dat is direct de toestemming voor de automatische incasso. Mail ook even de naam door van je familielid, zodat hij/zij ook lessen kan boeken.

Familie abonnement Reeshof only

Met 2 personen geniet van het volgen van onbeperkte lessen bij locatie Reeshof. 82 euro per maand,, dit abonnement wordt automatisch verlengt tot je je opzegt (1 maand opzegtermijn). De eerste maand betaal je per Ideal, dat is direct de toestemming voor de automatische incasso. Mail ook even de naam door van je familielid, zodat hij/zij ook lessen kan boeken.

Strippenkaarten

Alles strippenkaarten zijn 6 maanden geldig, met uitzondering van de zwangerschapsyoga strippenkaart (12 maanden geldig).

Yoga tien ritten kaarten

10 lessen kaart, 6 maanden geldig.
129 euro

Meditatie 10 ritten kaart

10 lessen kaart, 6 maanden geldig.
50 euro

10 lessen zwangeren

10 lessen, 12 maanden geldig. Krijg je de kaart niet voor de bevalling op, dan kun je de lessen daarna voor de gewone lessen in zetten. 135 euro.

Partner les zwangeren

Partner les voor jou en je partner; de ideale voorbereiding op de bevalling!
30 euro.

Strippenkaarten NAH

Elke donderdag is er een les speciaal voor mensen met NAH. Deze lessen worden tegen gereduceerd tarief aangeboden. 

NAH Strippenkaart

10 lessen, 12 maanden geldig. 50 euro.

Abonnementen bij de opleiding

Volg je de opleiding bij Yogacollege Tilburg of heb je de opleiding daar gevolgd? dan kun je gebruik maken van onderstaande abonnementen. 

Yoga Onbeperkt opleiding

Met dit abonnement kun je onbeperkt lessen volgen naast de opleiding voor maar 25 euro per maand. De eerste maand betaal je met Ideal, dat is direct de toekomst voor automatische incasso.

Alumni abonnement

Afgestudeerde van de Yogacollege Tilburg opleiding kun na de opleiding gebruik maken van dit abonnement. Onbeperkt lessen volgen voor 43 euro per maand. De eerste maand betaal je met Ideal, dat is direct de toestemming voor de automatische incasso.