Yogacentrum Tilburg
Yoga, Pilates en Reformer lessen.

Yoga&Pilates introductie aanbiedingen & losse lessen.

Yoga&Pilates abonnementen

Alle abonnementen,  m.u.v. flex onbeperkt abonnement (deze ga je voor drie maanden aan), worden automatisch verlengt en zijn per maand opzegbaar. Het abonnement betaal je de eerste keer met ideal, dat is de direct de toestemming voor de toekomstige incasso’s.
Met deze abonnementen kun je alle yoga lessen, meditatie lessen én Pilates mat lessen boeken. 

Opzeggen, pauzeren of down- of upgraden van je abonnement: stuur minstens 14 dagen voor de volgende incasso ons een bericht naar info@yogacentrumtilburg.nl.

Onze specials en workshops vallen buiten het abonnement, tenzij anders aangegeven bij de betreffende les. 

Door het activeren van je abonnement ga je akkoord met onze algemene voorwaarden. Lees hier onze algemene voorwaarden.  

Yoga&Pilates strippenkaarten

Alle strippenkaarten zijn 6 maanden geldig.

Bij YCT is er voor iedereen een passend abonnement 

Je bent altijd welkom voor advies, voor of na een les kun je bij ons aan de balie terecht. De abonnementen verlengen automatisch elke maand totdat het door jou wordt gestopt. Bijna alle onze abonnementen zijn per maand opzegbaar. Stoppen, ook tijdelijk, kun je regelen door het versturen van een mail naar info@yogacentrumtilburg.nl, hierbij hanteren we wel de opzegtermijn. 

Door op een van de opties hierboven te kiezen schrijf je je ook automatisch in bij ons. Na je inschrijving kun je het beste  onze app downloaden, deze vind je door te zoeken op Yogacentrum Tilburg. Inloggen doe je dan met de gegevens die je op de site hebt aangemaakt.  

Met je abonnement kun je alle yoga-, pilates mat- en meditatielessen boeken. De enige uitzondering zijn de reformer lessen, hier koop je een losse strippenkaart voor. 

Lees onze algemene voorwaarden hier!

Aanbiedingen kunnen niet gestapeld worden: heb je bv een gratis maand ontvangen vanuit verschillende acties, dan kun je van maximaal 1 maar gebruik maken.