Abonnementen en prijzen

Welk abonnement past bij mij?

Bij YCT is er voor iedere yogi een passend abonnement.

Je bent altijd welkom voor advies, voor of na een les kun je bij ons aan de balie terecht. Het aanschaffen van een abonnement doe je eenvoudig via onderstaande links.

De abonnementen verlengen automatisch elke maand totdat het door jou wordt gestopt. Al onze abonnementen zijn per maand opzegbaar. Stoppen, ook tijdelijk, kun je doen via het systeem of door middel van een mail naar info@yogacentrumtilburg.nl

Onze abonnementen lopen van het 1e tot de maand tot het einde van de maand. Start je op een later moment in de maand, dan betaal je alleen het resterende deel van die maand.

Aanbiedingen kunnen niet gestapeld worden: heb je bv een gratis maand ontvangen vanuit verschillende acties, dan kun je van maximaal 1 maand gebruik maken.


Powered by Fitmanager

Privé les of intake critical alignment therapie.

Om je asana’s te verbeteren of samen met een docent je anatomische mogelijkheden te onderzoeken kun je ook privé lessen bij een van onze docenten boeken. De kosten hiervoor zijn vijftig euro voor zestig minuten. Deze lessen zijn te boeken door een email te sturen naar info@yogacentrumtilburg.nl

Kijk dan bij Karma Yoga. Ook fijn om te weten, YCT doet mee aan de meedoen regeling.