Zes-weekse yoga cursus "Love Your brain"

I specialize in helping people figure out what it is that makes them happy and fulfilled in life, while maintaining steady and predictable success goals

Zes-weekse yoga cursus "Love your brain"

Wendy Pijnenburg en Marloes van Boxtel zijn naar Amerika gegaan om het 6-weekse programma van Love your Brain te leren. Daarna zijn zij als eerste in Nederland gestart met het geven van dit programma. Dit yoga programma is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek dat is gedaan naar de effecten van yoga op het brein.

Wendy en Marloes hebben elkaar ontmoet tijdens de yogaopleiding die Marloes samen met Jasper verzorgt in Tilburg. Wendy is daar een aantal jaren geleden afgestudeerd.

Omdat Wendy door een ongeluk NAH heeft gekregen toen ze eind twintig was weet zij als geen ander hoe het is om NAH te hebben.|

Tijdens de zes-weekse cursus leert Wendy je allerlei houdingen en meditatie technieken waardoor je leert om makkelijker te ontspannen in het dagelijkse leven maar ook zall je ontdekken dat je meer kan dan dat je misschien denkt.

Voor wie is deze cursus?

Deze cursus is bedoeld voor mensen met NAH. Een aantal dingen zijn belangrijk:

  • Je bent in staat om jezelf, eventueel met een beetje hulp, aan te kleden,
  • Je kunt zelf op een stoel gaan zitten en weer omhoog komen,
  • Je bent in staat om instructies op te volgen,
  • Je kunt je emoties regulieren.

Twijfel je of je al mee kan doen, neem dan even contact met ons op. 

Je begeleider of familielid is van harte welkom om mee te doen aan de cursus, maar ook is er een plek om relaxt thee of koffie te drinken. 

Wat je verder nog moet weten.

Kosten

Deze cursus is helemaal gratis! onze stichting vangt de kosten op. De leerlingen uit onze opleiding geven lessen op donatie basis waarmee ze geld op halen voor deze cursus. Jij betaalt dus niets. Wil je graag toch iets bijdrage, dan mag je altijd een donatie aan onze stichting doen.

Locatie

De cursus wordt gegeven bij onze locatie aan de Dudokhof te Tilburg. We hebben daar een heerlijk grote ruimte waar de les in wordt gegeven. Parkeer plekken zijn er voldoende, helaas is het wel betaald parkeren.

Love your brain

Deze cursus is gebaseerd op het programma van de love your brain foundation. Dit is een yoga programma opgezet door de familie van en door Kevin Pearce zelf. Kevin Pearce heeft hersenletsel opgelopen door een snowboard ongeluk. Zijn revalidatie is gefilmd en verwerkt in de film the Crash Reel.

Yoga gaat niet om het aanraken van je tenen, maar om de weg ernaar toe.