Bij Yogacentrum Tilburg draait alles om jouw plezier en welzijn.  Yoga helpt je om je immuunsysteem op te bouwen, je gezonder, positiever en levendiger te voelen. Tijdens Lockdown bood Yogacentrum Tilburg direct online lessen. In totaal is Yogacentrum Tilburg 390 dagen gesloten geweest en in die tijd hebben we bijna 900 online lessen gegeven aan iets meer dan 10.000 deelnemers. Dankzij jouw steun hebben we het net overleefd. We beginnen dit nieuwe hoofdstuk volledig toegewijd aan de wederopbouw van onze yogagemeenschap. 

Nadat we alle voor- en nadelen uitgebreid hebben geëvalueerd en wetende dat we niet iedereen tevreden kunnen stellen, hebben we besloten om de livestream lessen om de volgende redenen stop te zetten:

1. Terwijl online yoga ons allemaal in staat stelde om thuis te oefenen tijdens lockdowns, is het naar onze mening slechts een vervanging voor de kracht van het beoefenen in Yogacentrum Tilburg met andere studenten.

2. Onze lieve docenten willen het liefste geen camerales meer geven.

3. We merken dat het geven van een hybride les (zowel online als in het echt) beide ervaringen te kort doet. 

4. Na twee jaar online zijn we ervan overtuigd dat leven en communiceren via een scherm zijn nut heeft, maar een weg is die we liever vermijden.

Wat we wel blijven doen is onze online bibliotheek vullen met lessen, zodat je thuis toch lessen kunt blijven volgen wanneer het jou uitkomt. 

Wanneer het nodig is zullen we zeker weer overschakelen naar onze online mogelijkheden. 

Als je vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.