Yogacentrum Tilburg
Yoga, Pilates en Reformer lessen.

Yogacentrum Tilburg is op dit moment open. Je kunt nu bij ons op locatie volgen en online (lifestreams en via ons online platform).

De lessen die we fysiek aanbieden moeten voldoen aan een aantal basisvoorwaarden:

-Je moet voor de les reserveren; dit deden we al en blijven we doen.  Voor dat je reserveert en voordat je komt ga je bij jezelf nog even na of je voldoet aan de Gezondheidscheck

-Je houd 1,5 afstand van elkaar in het gebouw en in de ruimte (hieronder volgt het protocol, waar meer details staan).

-We vragen je een mondkapje te dragen totdat je op je mat zit. 

Over het binnenklimaat bij yogacentrum Tilburg:

-We voldoen aan de eisen uit het Bouwbesluit en hebben deze normen opgehoogd:

-Alle ruimtes worden intensief geventileerd.

-Alle ruimtes worden bevochtigd zodat de lucht niet droog is (hierdoor voelen virussen en bacteriën zich helemaal niet tof)

-In alle ruimtes wordt de lucht  gefilterd en gereinigd met een zogenaamde HEPA filter, dit zorgt voor een pollenvrije, stofvrije en vooral een virusvrije lucht. 

Het YCT corona-protocol

In verband met het Corona virus nemen wij alle mogelijke extra hygiëne maatregelen in acht voor jouw en onze gezondheid. Graag verzoeken wij je vriendelijk om ons te helpen om verdere verspreiding van het virus te voorkomen. Naast dit protocol hanteren we ook een intern protocol voor onze docenten en de mensen die schoonmaken. 

  • Kom niet naar de studio als je: last hebt van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn, of koorts of hiervan herstellend bent. Volg dan aub onze online/Love stream lessen.
  • Kom in je yoga kleiding naar de studio en met een gevulde waterfles. Douchen is bij ons tijdelijk niet mogelijk! Neem eigen handdoeken mee voor op bolsters.

Binnenkomen en weer gaan
Er zijn 3 ingangen op locatie Dudok: Vishnu, Ganesha, Brahma. Je kunt bij elke ingang naar binnen zodat je rechtstreeks in de ruimte terecht komt. Wacht rustig op elkaar zodat iedereen de tijd heeft om, met voldoende afstand, op zijn/haar plek te gaan zitten. Zo ook wanneer de les klaar is. Dit werkt ook zo bij de locatie Reeshof. Buiten staat een docent of karma yogi om een en ander te begeleiden.

Er staat desinfectie materiaal bij elke ruimte. Was je handen voor de les. 

Om het allemaal makkelijk te laten verlopen zijn dit onze tips:

-Kom op slippers of in ieder geval schoenen die makkelijk aan en uit gaan.

-neem zo min mogelijk spullen mee naar het yogacentrum.

-heb je spullen bij je, zet deze dan in een tas achter je mat.

Houd minimaal 1,5-2 meter afstand van elkaar in alle ruimtes.

 Verder:

  • Helaas nog steeds geen: persoonlijk contact in de vorm van handen schudden, knuffels, brasa’s, zoenen, etc.. Wel: glimlachen en knipogen naar elkaar 
  • Voel je vrij om even bij te praten, maar zorg wel dat je de 1,5 meter respecteert en dat je niet in looproutes gaat staan. We plaatsen buiten bankjes waar je, op afstand van elkaar, kunt zitten. 
  • Heb je een vraag, kom dan na de les even naar de balie. Is het daar druk wacht dan even in de theeruimte.

Lees hier het gehele protocol:

Wij danken je hartelijk voor je begrip en medewerking bij deze tijdelijke maatregelen en wensen je een fijne les!

Namasté, YCT  Team